Landal Reeuwijkse Plassen in Zuid-Holland (4CT – 4 personen)

Landal Reeuwijkse Plassen 4CT biedt een toegankelijke en comfortabele waterwoning voor gasten met een lichamelijke beperking. Met twee slaapkamers, twee badkamers en een prachtig uitzicht op het water, is het de ideale plek voor ontspanning en verkenning in het Groene Hart van Nederland.

Category:

Beschrijving

Landal Reeuwijkse Plassen 4CT: Een Toegankelijk Paradijs aan het Water

In het betoverende Groene Hart van Nederland ligt Landal De Reeuwijkse Plassen, een prachtig vakantiepark dat bekend staat om zijn ongeëvenaarde gastvrijheid en voorzieningen. Een van de meest opvallende accommodaties op dit park is de waterwoning 4CT, die zich onderscheidt door zijn toegankelijkheid en comfort.

De waterwoning 4CT is speciaal ontworpen om gasten met een lichamelijke beperking een comfortabel en zorgeloos verblijf te bieden. Met twee slaapkamers en twee badkamers, waarvan één is aangepast met faciliteiten zoals een vlakke douche en verhoogd toilet, is deze accommodatie perfect geschikt voor gezinnen en groepen die waarde hechten aan toegankelijkheid.

Wat deze waterwoning nog specialer maakt, is de prachtige ligging aan het water. Gasten kunnen genieten van een adembenemend uitzicht vanaf hun eigen terras, terwijl ze ontspannen op het verstelbare terrasmeubilair. Het park zelf biedt ook tal van faciliteiten voor ontspanning en vermaak, waaronder een binnenspeeltuin, een binnenzwembad en diverse buitenactiviteiten.

Daarnaast is de omgeving van Landal De Reeuwijkse Plassen rijk aan natuurlijke schoonheid en historische bezienswaardigheden. Fiets- en wandelpaden slingeren door pittoreske dorpjes en langs kronkelende waterwegen, terwijl nabijgelegen steden als Amsterdam, Den Haag en Rotterdam gemakkelijk te bereiken zijn voor culturele uitstapjes.

Kortom, Landal Reeuwijkse Plassen 4CT biedt niet alleen een comfortabele en toegankelijke accommodatie, maar ook een prachtige omgeving vol mogelijkheden voor ontspanning en verkenning. Het is de perfecte bestemming voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke vakantie-ervaring in het hart van Nederland.

Extra informatie

Voorzieningen

, , , , , , , , , , , , , , ,

Periode

, , , , , , , , , , , ,

Aanpassingen

, , , , , , ,

Aantal personen

, , ,

Aantal huisdieren

, ,

Aantal badkamers

1 badkamer, 2 badkamers

Aantal slaapkamers

,

Regio

Land

Vakantiepark

Plaats

Ligging

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Landal Reeuwijkse Plassen in Zuid-Holland (4CT – 4 personen)” te beoordelen