Villa V8M Luxe op Beach Resort Nieuwvliet-Bad – 8 personen

De nieuwe 97 m² villa voor 8 personen is drempelvrij en aangepast als mindervalide vakantiehuis. Op de begane grond zijn aangepaste voorzieningen in 1 slaapkamer, 1 badkamer en 1 apart toilet. Boven zijn 3 slaapkamers, 2 badkamers (waarvan één met infraroodsauna) en 1 apart toilet. Geniet van de tuin met terras, gratis wifi en strandplezier…

Category:

Beschrijving

Deze nieuwe vrijstaande villa, van zo’n 97 vierkante meter, biedt plaats aan 8 personen en is speciaal aangepast als mindervalide vakantiehuis met een drempelvrije begane grond. Via de hal bereik je de woonkamer met smart-tv, grenzend aan de eethoek en de open keuken met een Nespresso apparaat en vaatwasser. Op de begane grond zijn aangepaste voorzieningen in 1 slaapkamer, 1 badkamer en 1 apart toilet voor mindervalide gasten. De etage herbergt 3 slaapkamers, waarvan 1 met televisie, en 2 badkamers, waarvan één met een infraroodsauna. Boven is er ook nog 1 apart toilet. Geniet van de tuin met terras en tuinmeubilair, en maak gratis gebruik van wifi.

Ervaar strandplezier voor iedereen in dit witte huisje. Het houten vlonderpad leidt je naar het brede strand, ideaal voor kleine kinderen. Na een dag vol strandplezier kunnen kinderen in de tuin of speeltuin spelen, terwijl ouders genieten van een glas wijn op het terras.

Rolstoelvriendelijke Luxe Villa voor 6 tot 8 Personen in Zeeland

Ontdek deze aangepaste vakantievilla in Zeeland, geschikt voor 6 tot 8 personen, speciaal ontworpen voor mindervaliden. De villa biedt luxe en comfort, inclusief een infrarood sauna, aangepast toilet en badkamer, en is volledig rolstoelvriendelijk. Geniet van een zorgeloos verblijf op Roompot Vakantiepark in Nieuwvliet-Bad.

Extra informatie

Land

Vakantiepark