Aangepaste groepsaccommodatie De Kempense Hoeve in Noord-Brabant (48 personen)

De Kempense Hoeve in Bergeijk, Noord-Brabant, is een volledig aangepaste vakantiewoning voor 40-48 personen, ideaal voor grote groepen. Met 22 slaapkamers, elk met een eigen badkamer, biedt het comfort en privacy. De accommodatie beschikt over ruime binnen- en buitenfaciliteiten, waaronder een recreatiezaal, bar en sportvelden. Gelegen in een groene omgeving nabij bossen en natuurgebieden, is…

Category:

Beschrijving

Dit vakantiehuis, De Kempense Hoeve, biedt een uitstekende accommodatie voor grote groepen van 40-48 personen in de landelijke omgeving van Bergeijk, Noord-Brabant. Het huis is volledig aangepast voor mindervaliden, wat het een uitstekende optie maakt voor groepen die op zoek zijn naar een toegankelijke vakantie in Nederland.

De accommodatie beschikt over 22 slaapkamers, elk met een eigen badkamer, wat zorgt voor privacy en comfort voor alle gasten. De voorzieningen zijn uitgebreid, waaronder een recreatiezaal, een bar en een eetzaal, evenals buitenfaciliteiten zoals een terras, een beachvolleybalveld, een jeu-de-boulesbaan en een sportveldje. Er is zelfs een lift aanwezig voor extra gemak.

De omgeving van Bergeijk biedt een prachtige groene omgeving met bossen, natuurgebieden en dorpen, perfect voor rustige wandelingen en ontspanning. Bovendien is de nabijheid van de grens met België een extra pluspunt voor gasten die graag de omgeving willen verkennen.

De ervaringen van voorgaande gasten benadrukken de ruimte, netheid en de vriendelijkheid van de eigenaren. De accommodatie wordt geprezen om zijn praktische indeling, ruime buitenruimte en de mogelijkheid voor diverse activiteiten, zowel voor volwassenen als kinderen.

Hoewel sommige gasten opmerkingen hebben gemaakt over beperkingen zoals een kleine keuken en beperkt kookgerei, lijken deze kritieken over het algemeen minimaal te zijn in vergelijking met de algehele positieve ervaringen.

Al met al lijkt De Kempense Hoeve een uitstekende keuze te zijn voor grote groepen die op zoek zijn naar een aangepaste en goed uitgeruste accommodatie in een mooie landelijke omgeving in Noord-Brabant, Nederland.

Extra informatie

Aantal personen

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Aanpassingen

, , , , ,

Aantal huisdieren

, , ,

Land

Regio

Plaats

Vakantiepark

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aangepaste groepsaccommodatie De Kempense Hoeve in Noord-Brabant (48 personen)” te beoordelen